сряда, 8 февруари 2012 г.

Детски рожден ден - как да го планираме, част 2

Кой казва, че трябва да направим всичко себе си? Да потърся помощ както за подготовката на партията, така и за самия ден. Помолете членовете на семейството, за да получите страна, и да разгледа иска 2 или 3 на родителите на децата ви е поканил да дойде за партията, за да помогне. Друг вариант би било да се наемат ученик в гимназията или млад съсед, за да помогне при създаването и запазване на децата забавляваха на детски рожден ден.

Бъдете кратки

Не забравяйте, че партията на Вашето дете не трябва да бъде през целия ден събитие. В действителност, тя ще бъде по-приятно за всички участници, ако държите на два часа или по-малко. Това е достатъчно време за всички да се забавляват, да се хранят някои торта и да гледате рожден ден момче или момиче отворени подаръци.

Планиране на детски рожден ден не е лесна задача. Има някои добронамерени родители, които избират да се създаде и организира страни на децата си сами, защото не само е по-евтино, отколкото да се наеме професионален детски рожден ден плановик, тя също така им позволява да се чувстват по-залепени с детето им. Да си сам планиране, обаче, изисква значително количество време, усилия и енергия.

Следователно, като се има предвид изключително забързано ежедневие на родителите днес, то изглежда много практично да има някой друг, който е експерт по въпроса, направете гнидав пясъчен. В крайна сметка, работната родител със сигурност не могат да се ангажират по телефона, говори за обществено хранене и магазини за лице доставя по цял ден.