събота, 11 февруари 2012 г.

Детски рожден ден - пиратско парти

Един наистина прекрасен и специално парти е една, която отразява личността на почетния гост. С няколко прости лични щрихи, е лесно да се създаде едно наистина незабравимо детско парти ... един вашето дете ще си спомнят за години напред. Ето 5 начина да добавяте личен стил на следващото парти на Вашето дете.

Започнете с поканата за детски рожден ден В поканата се създава настроение за целия случай, да дойде. Покупка или да създадете покана, която да отразява темата на партията. Последната страна на сина ми е джунгла на сафари. Използва на джунглата Clipart и естествен цвят wraphia за създаване на запомнящи се покани.

Създайте саундтрака страна. С качи и други обекти, да свалят музика от, то е лесно да създадеш звука, за да съответства на темата от страна на вашето дете. Като тематични страна баскетбол? Просто търсене за "Баскетбол, свързани с" песни и изграждане на писта звук. Или, с чаено парти за детски рожден ден на малкото си момиче? Направете търсене на чай партии. Вие ще излезе с много, свързани с песни! Дайте на всеки гост копие от саундтрака на партията, за да вземе у дома!

Създаване постоянна партии спомен. С цифровите фотоапарати, то е много лесно да се създаде бърз страна спомен за всички от вашите гости. Попитайте всеки гост, за да позира с почетния гост, при влизане в партията. Печат на тези снимки на вашия принтер или фотопринтер, култура и ги поставя в рамка. Задайте снимки на масата, за да вземете, когато те напускат партията. Можете дори да декорирате рамката, за да съответства на темата на партията. Съвет: Ако е възможно, да назначи "асистент", за да помогне на детски рожден ден с този проект.