вторник, 7 февруари 2012 г.

Детски рожден ден - как да го планираме

Възможно ли е да има детски рожден ден за вашето дете? Идеята да се налага да се хранят, да се забавляват и да се грижи за 20 малки деца, които са пълни на захар може да изглежда като трудна задача. В същото време, вие искате детето ви да се насладите на неговата партия и да получите една промяна, да се присъединят към веселбата. С малко планиране можете да имате много време, заедно с децата.

Планирате всичко, от каква храна ще послужи за какви игри ще играе и дори е хронология на това, което малките гости ще направя, когато преди време. Магазин за nonperishable елементи (като украса, закуски, украшения за празненства и т.н.). най-малко една седмица предварително. Подгответе колкото можете дни преди партията и украсете в нощта преди. Това ще ви оставя повече време да се насладите на детски рожден ден, заедно с децата.

Вземете за еднократна употреба, покривка за маса, хартия плочи и чаши за еднократна употреба. След партито, можете да наслагвате всички неща в покривката на масата, да го пуснете в торба за боклук и да се хвърли. Не само се почисти много по-лесно по този начин, но вие също не трябва да се тревожите за счупени ястия на този детски рожден ден.